Göteborg

Din fransförlängning i Göteborg!

Hitta bästa fransförlängning i Göteborg, Vill du ha långa, svarta, separerade ögonfransar & med stor volym. Välkommen in till oss på Beauty Style Salong med din fransförlängning!

Vilken längd passar bäst för mig?

Vilken längd man kan ta och intrycket av hur fylligt slutresultatet blir beror först på dem egna naturliga fransarna. Man har många , täta och långa egna fransar kan man göra en fyllig frans förlängning med väldigt långa fransar, om man nu vill ha det. Är det glest mellan fransarna, ens egna är korta tunna eller sköra så kan man inte ha tex. De allra tjockaste eller längsta fransarna. Fransarna orkar då inte bära upp materialet och det finns inte tillräckligt med yta på den naturliga fransen för att fästa syntetfransarna. Vi har fransar från korta 9mm upp till extrema 15mm och fransarna har C-böj. C-böj ger en naturlig böjning på fransarna men ändå med ett lyft för ögonen. För bästa naturliga resultat brukar man sätta fast inte längre än 12 mm. Det ger ett naturligt, fräsch och pigg intryckt som inte ser onaturligt och tung ut för ögonen. Vissa personer kan ha naturligt långa fransar som kan vara så långt som 12mm men dem flesta människorna har mellan 3mm-10mm långa naturliga fransar beroende på ålder, gener och ursprung. Precis som med hår, hud och naglar så har alla människor olika kvalitet och längd på fransarna och allas fransar växer ut olika snabbt.

VAL AV LÄNGD AV FRANSAR

  • 9-11mm- Naturligt/Lite längre än dina egna.
  • Ger mascara looken men med mer intensitet/längd.
  • Bästa längd för dem med väldigt korta sköra fransar.
  • 10-12 mm- Naturlig/Medium långa.
  • Passar dem flesta som vill att det syns utan att det är för mycket. Det lilla extra

11-13mm Medium/Långa Ger en glamouröst look, passar dem som har starka egna fransar eller som vill ha en mer dramatisk look. 12-14 mm- Långa/Dramatiskt Funkar endast om man har starka egna fransar. 13-15mm – Dramatiskt/Extreme Funkar enbart om man har starka fransar. Rekommenderas endast till dem som har långa starka egna fransar. Kortast hållbarhet. Kontakta oss redan idag med förlängning i Göteborg stad